NedGraphics brengt het voor u in beeld!
Webinar 'De nieuwe Autodesk 2019 producten en gebruik van PDOK informatie, wat betekent dit voor u?'
Wij brengen het in beeld!
Na een hete zomer geven wij u, op verzoek van veel relaties, een frisse blik op de vernieuwingen in de Autodesk 2019 producten. Om u te informeren organiseren wij een 2-tal Webinars (online sessies). Wij informeren u niet alleen over de nieuwste functies, maar demonstreren u ook diverse Tips & Tricks, zodat u optimaal kunt profiteren van de software. De voordelen van de Webinars zijn dat u kunt deelnemen vanaf ieder gewenste locatie, u (reis)tijd bespaart en u goed geïnformeerd wordt over de nieuwste ontwikkelingen.
Sessie 1: AutoCAD 2019 en AutoCAD Map 2019
De nieuwe versie van AutoCAD en AutoCAD Map, hoe kunt u hiervan profiteren? En hoe kunt u de BGT en Kadastrale kaart vanuit PDOK eenvoudig in deze oplossingen gebruiken? Dit demonstreren wij tijdens het 30 minuten durende Webinar, welke plaats vindt op 6 september 2018 om 11:00 uur.
Sessie 2: Autodesk Civil 3D 2019 en InfraWorks
De nieuwe versie van Autodesk Civil 3D en InfraWorks (o.a. onderdeel van de AEC Collection), hoe kunt u hiervan profiteren? En hoe kunt u de BGT en Kadastrale kaart vanuit PDOK eenvoudig in deze oplossingen gebruiken? Dit demonstreren wij tijdens het 30 minuten durende Webinar, welke plaats vindt op 20 september 2018 om 11:00 uur.
NEDGRAPHICS. ENABLING DIGITAL.
Twitter Facebook LinkedIn YouTube
Deze e-mail is gestuurd naar: Email. U ontvangt deze mail omdat u geregistreerd staat als contractmanager op een lopend contract.